Midden tussen de bossen in Zelhem vindt uONS PROEFLOKAAL

Waar natuur en echte ambacht samen komen. Ons proeflokaal is direct verbonden met de distilleerderij: geuren, kleuren, smaken en beleving komen hier volop tot zijn recht.

Distilleerderij de Bronckhorst Proeflokaal Proefplankje Distillaat Whisky

Da mo'j g'woon 's pruvenPROEVERIJ

Na een rondleiding met uitleg over het productieproces, waant u zich aan het kijken, ruiken en proeven van unieke distillaten met een verhaal. Daarbij serveren wij diverse lekkere hapjes.
Een rondleiding + proeverij duurt ongeveer 3 uur en is incl. Koffie en thee. U boekt bij ons een proeverij vanaf 10 personen.

€49,99

Da mo'j g'woon 's met makenRONDLEIDING

Wat kunt u verwachten? Tijdens een rondleiding komen kennis, ervaringen en ambities samen. Een goed en eerlijk verhaal, passievol en gebracht met energie. Hier ontdekt u het proces van brouwen en distilleren, waarna u het resultaat kunt beleven in onze houten vaten. Een rondleiding duurt ongeveer een uur en is inclusief koffie of thee en een distillaat. U boekt bij ons een rondleiding vanaf 10 personen.

€14,99

Distilleerderij de Bronckhorst Proeflokaal
Distilleerderij de Bronckhorst Proeflokaal Proeverij Whisky Achterhoek

Elk wat wilsARRANGEMENT OP MAAT

Heeft u andere wensen? Kies dan voor een arrangement op maat! U kunt zelf uw bezoek aan ons proeflokaal met proeverij of rondleiding samenstellen. Hierbij kiest u zelf het aantal distillaten en hapjes. Niets is te gek, dus neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerd aanbod.