Midden tussen de bossen in Zelhem vindt uONS PROEFLOKAAL

Waar natuur en echte ambacht samen komen. Ons proeflokaal is direct verbonden met de distilleerderij: geuren, kleuren, smaken en beleving komen hier volop tot zijn recht.

Distilleerderij de Bronckhorst Proeflokaal Proefplankje Distillaat Whisky

Da mo'j g'woon 's pruvenPROEVERIJ

Na een rondleiding op onze locatie, waant u zich aan het kijken, ruiken en proeven van unieke distillaten. Daarbij serveren wij (net zulke) bijzondere hapjes, zoals speciale kazen, nootjes, gerookte hammen en handgemaakte bonbons. Een proeverij in ons proeflokaal duurt ongeveer drie uur en is inclusief koffie en thee. U boekt bij ons een proeverij vanaf 8 personen.

€39,99

Da mo'j g'woon 's met makenRONDLEIDING

Wat kunt u verwachten? Tijdens een rondleiding komen kennis, ervaringen en ambities samen. Een goed en eerlijk verhaal, passievol en gebracht met energie. U loopt langs onze zeldzame Dahomey koeien en ons eigen brouwgerst, naar de ambachtelijke distilleerderij. Hier ontdekt u het proces van brouwen en distilleren, waarna u het resultaat kunt beleven in onze houten vaten. Een rondleiding duurt ongeveer een uur en is inclusief koffie of thee en een distillaat. U boekt bij ons een rondleiding vanaf 8 personen.

€14,99

Distilleerderij de Bronckhorst Proeflokaal
Distilleerderij de Bronckhorst Proeflokaal Proeverij Whisky Achterhoek

Elk wat wilsARRANGEMENT OP MAAT

Heeft u andere wensen? Kies dan voor een arrangement op maat! U kunt zelf uw bezoek aan ons proeflokaal met proeverij of rondleiding samenstellen. Hierbij kiest u zelf het aantal distillaten en hapjes. Niets is te gek, dus neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerd aanbod.