Ons proeflokaal

Midden tussen de bossen in de Achterhoek, waar natuur en echte ambacht samen komen, vindt u Distilleerderij de Bronckhorst. Ons proeflokaal is direct verbonden met de distilleerderij; geuren, kleuren, smaak en beleving komen hier volop tot zijn recht. Naast de distilleerketel, onze houten vaten en de distillaten nemen we u mee in ons verhaal. Van koe tot korrel, van korrel tot borrel.

Rondleiding - vanaf 15 euro p.p.

Wat kunt u verwachten? Tijdens een rondleiding komen kennis, ervaringen en ambities samen. Een goed en eerlijk verhaal, passievol en gebracht met energie. U loopt langs onze zeldzame Dahomey koeien en ons eigen brouwgerst, naar de ambachtelijke distilleerderij. Hier ontdekt u het proces van brouwen en distilleren, waarna u het resultaat kunt beleven in onze houten vaten. Een rondleiding duurt ongeveer een uur en is inclusief koffie of thee en een distillaat. U boekt bij ons een rondleiding vanaf 6 personen, voor 15 euro per persoon.

Proeverij - vanaf 40 euro p.p.

Na een rondleiding op onze locatie, waant u zich aan het kijken, ruiken en proeven van unieke distillaten. Daarbij serveren wij (net zulke) bijzondere hapjes, zoals speciale kazen, nootjes, gerookte hammen en handgemaakte bonbons. Een proeverij duurt ongeveer drie uur en is inclusief koffie en thee. U boekt bij ons een proeverij, met alles er op en er aan, vanaf 6 personen voor 40 euro per persoon. Bent u met minder dan 6 personen? Geen probleem! Hiervoor organiseren we speciale proefavonden. De komende data zijn: 3 november, 24 november en 15 december. Interesse? Stuur ons een bericht via de onderstaande button.

Gepersonaliseerde arrangementen

Heeft u andere wensen? Kies dan voor een arrangement op maat! U kunt zelf uw proeverij of rondleiding samenstellen, waarbij u zelf het aantal distillaten en hapjes kiest. Niets is te gek, dus neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerd aanbod.

Meer weten of boeken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Distilleerderij de Bronckhorst? Of wilt u boeken voor een rondleiding of proeverij? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op